Yüksek Bel Kot Modası

By | 01:30 Leave a Comment
2014 yılında hayatımıza girmeye başlayan yüksek belli kot pantolonlar 2015 yılında modacıların çok fazla tercih ettiği parça haline geldi. Hal böyle olunca da 2015 yılına yüksek belli kotlar damgasını vurdu.

80'li ve 90'lı yılların vazgeçilmez parçası olan yüksek belli kot pantolonlar günümüzde daha modern kesimlerle vitrinlerde yerini aldı. Yüksek belli kot pantolonların sayısı arttıkça ona uygun olarak kısa kazaklar, t-shirtler ve bluzları da vitrinlerde görmeye başladık. E başka türlüsü de zaten yüksek belli kotları vurgulayamazdı.

Yüksek belli kotların bir de faydaları mevcut. Bu faydaları da bacağı olduğundan daha uzun göstermesi, beli ince göstermesi ve kalçayı toparlaması. Böylece düşük belli kotlarda olduğu gibi yanlarımız taşmamış oluyor. Gelelim kimler yüksek belli kot pantolon giymeli ve giymemeliye.

Kimler yüksek bel kot pantolon giymeli;
-Minyon bayanlar
-Diktörtgen vücutlu bayanlar. Beli kalın kalçası dar bayanlar. Yüksek bel kot pantolonlar bel bölgeniz vurgulanacağı için daha ince belli ve kıvrımlı bir hatta sahip olacaksınız.
-Bacak boyu gövde boyundan kısa olan bayanlar. Yüksek belli kot pantolonlar bacak boyunu uzatacağı için gövde ve bacak boyunuz bir orantıya kavuşacaktır.

Kimler yüksek bel kot pantolon giymemeli;
-Bacak boyu gövde boyuna oranla uzun olan bayanlar yüksek bel pantolon tercih etmemeli. Zaten yüksek belin amacı bacak boyumuzu uzatmak.
-Ters üçgen vücut yapısına sahip bayanlar giymemeli. Bu vücut tipinde omuzlar geniş geniş kalça dar bir yapıya sahip olduğu için kalçayı daha geniş gösterecek düşük bel pantolonlar tercih edilmeli.

Yüksek bel kot pantolonlarımızı nasıl kombinleyebileceğimizi fotoğraflarla görelim.





















0 yorum :

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe