Pazardan Kıyafet Alışverişi Yaparak Şık Giyinmenin Sırları

By | 12:31 Leave a Comment
Güzel giyinmek güzel görünmenin yanında ruhumuza da iyi gelir. Kendimizi güzel hissettiğimizde pozitif enerjimiz etrafımıza da yansır ve etrafımızdan da olumlu yorumlar alırız. Güzel giyinmek ve stil sahibi olmak için büyük markalardan alışveriş yapmaya, yüksek miktarda paralar harcamaya gerek yok. Magazinler de, hatta çevremizde çok parası olduğu halde stil sahibi olamayan kadınları görüyoruz. Demek ki para stil sahibi ve şık olmak için yeterli değil.

pazardan kıyafet almanın sırları


Pazardan kıyafet alışverişi yaparak nasıl şık giyinebilirizŞık giyinmek sadece uyumlu ve süslü püslü giyinmek değil. Bence kaliteli de görünmek çok önemli. Pazarda bu yılın trendi bir ürünü görüp hemen bedeni de uygunmuş bana alıyım ben bunu olamaz. Kumaşının yapısı ve dikişi çok önemli. Kötü bir kumaş ve kötü bir dikiş 20 liraya aldığınız bir bluzu 5 liralık gösterirken, iyi bir kumaş ve temiz bir dikişi olan 20 liralık bluz 60 70 liraya alınmış gibi durur. Pazardan güzel kumaşı olan ve temiz dikişi olan bluz, pantolon, etek, elbise vb aldığınız zaman onları kaliteli bir ayakkabı, çanta yada takıyla kombinlediğiniz zaman asla pazardan alınmış gibi görünmeyecektir. Hatta tüm giydiğiniz parçalar pazardan dahi olsa güzel bir saç ve makyajla tüm giydikleriniz olduğundan daha kaliteli ve şık duracaktır. Ne giydiğinizden çok nasıl taşıdığınız daha önemli.

ucuza şık giyinmek


Ben bir pazar müptelası olarak pazardaki bir çok tezgah içinden şık ve trend ürünleri bulmanın sırrını hemen sizinle paylaşıyorum. Eğer erkenden uyana bilirseniz pazarı ilk açan siz olursanız tüm ürünlere ilk siz ulaşmış olursunuz. Böylece bedeninize uygun olanlar ve güzel parçalar çabuk tükendiği için o parçalara tükenmeden ulaşmış olursunuz. İkinci olarak da birçok tezgah içinden başınız dönmeden kendi yaşınıza uygun ürünleri bulmak için tezgahın önünde duranların, tezgahı karıştıranların yaş gruplarına dikkat edin. Eğer 20 30 yaş aralığındaysanız tezgahın önünde duranların da 20 30 yaş aralığında olmasına dikkat edin. Kendi yaşınıza yakın olmayanların ağırlıkta olduğu tezgahları direk görmezden gelebilirsiniz. Böylece hem zamandan kazanmış olursunuz hem de size uygun ürünler bitmeden tezgaha yetişmiş olursunuz :)

0 yorum :

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe