Yves Rocher Roll-on Yorumum

By | 11:58 2 comments
Roll-onlardaki paraben ve alüminyum kimyasallarının göğüs kanserini tetiklemesi sebebiyle ( bu yazımızda roll-onların zararlarını anlatmıştık ) bende içinde paraben ve alüminyum olmayan roll-on araştırmaya başladım. Araştırmalarımın sonunda Yves Rocher'in roll-onlarında paraben ve alüminyum bulunmadığını öğrendim. Hemen gidip bana ve eşime birer tane aldık. Kullanmaya başladık. İlk önce eşim kullandı ve işe gitti. Eve döndüğünde keşke bu roll-onu sürmeseydim çok kötü kokusu ve hiçbir zerre tere engel olmadı dedi. Ardından dışarı çıkarken de bir gün ben kullandım ve eşime hak verdim. Gerçekten çok kötü kokuyormuş. Ancak önce sürüp bir süre kokusunun uçmasını bekleyip öyle bluzlerimizi giymeliyiz. Aksi taktirde o kötü koku üstümüze giydiklerimize siniyor ve terden bile beter kokmanıza neden oluyor. Ben pembe renki olanı almıştım eşimde kahverengi olanı. Diğer kokularını bilmiyorum belki daha güzel kokanları vardır. Benim aldığımın fotoğrafını hemen yüklüyorum ki görüp diğerlerini deneyin.


2 yorum : Leave Your Comments

  1. Geçenlerde yaptığım bir Yves Roche alışverişinde bu roll on hediye edildi.. Henüz kullanmadım ama yazdıklarınızı okuyunca hiç kullanmasam mı acaba dedim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. modaveguzelliksokagi11 Şubat 2015 05:15

      Gerçekten çok kötü kokusu ama belki sizin teninizde daha iyi durur. Madem eliniz de var bir deneyin derim. Önce sürüp kurumasını bekleyin aman direk giymeyin bluzunuzu. Bluza kokusu sinince kötü oluyor iyice.

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe