Minyonlar İçin Stil İkonları Mary Kate & Ashley Olsen

By | 10:51 Leave a Comment
Stil ikonu olan Mary Kate & Ashley Olsen ikiz kardeşler gerçekten çok güzel giyiniyorlar. Çok güzel giyinmenin yanında saç ve makyajları da çok güzel. Bence minyon kadınlar için örnek alınması gereken stil ikonlarından biri bu ikiz kardeşler olmalı.

Mary Kate & Ashley Olsen 1986 Kaliforniya doğumlular. Dokuz aylıkken televizyon dünyasına adım atmışlar. Pek çok dizi ve filmlerde yer aldılar. Oyunculuk yapmalarının yanında bir de giyim tarzlarıyla da dikkatleri üzerlerine çektiler. Şimdilerde moda ikonları arasında yer alıyorlar. Mary Kate Olsen'ın boyu 155, Ashley Olsen'ın boyu ise 158. Kiloları ise 43-45 civarı.

Gelelim bu minyon ikizlerin giyim tarzlarına. Mary Kate & Ashley Olsen skinny jean üzerine oversize gömlekler yada tshirtler giymeyi tercih ediyorlar. Kalem etek ve maksi etekleri de sık sık üzerlerinde görüyoruz. Tepeden tırnağa siyah giymeyi çok güzel başaran ikonlardan ikisi de yine Olsen ikizleri. Olsen ikizlerinin fotoğraflarına baktığımda minyon bir kadın için çok büyük çantalar kullandıklarını gördüm. Bence daha küçük çantalar kullanırlarsa daha şık duracaktır. Saç ve makyajlarını tamamen kusursuz buldum.





























0 yorum :

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe