İpek Kirpik Uygulaması

By | 09:47 4 comments
Cilt bakımı dersi aldıktan sonra sıra makyaj dersini almaya gelmişti. Sabırsızlıkla ipek kirpik uygulamasını öğrenmeyi istiyordum. İpek kirpik yaptıran arkadaşlarımın kirpiklerini görüp çok beğenmiştim ve bende ipek kirpik uygulaması yapmak için sabırsızlanıyordum. Öncelikle söyleyebilirim ki göründüğü kadar kolay bir uygulama değil. Gerçekten emek verilen bir uygulama. Sonucu da verilen emeğe değiyor. Peki ipek kirpik nedir, ipek kirpik nasıl uygulanır, ipek kirpik kirpiklerime zarar verir mi, ipek kirpik yaptırmanın maliyeti, ipek kirpikler ne kadar süre kullanılır, ipek kirpik uygulaması sonrası nelere dikkat edilmeli sorularınızı alt başlıklar halinde cevaplayacağım. Ayrıca başka sorularınız olursa yorum kısmına yazabilirsiniz.



1- İpek Kirpik Nedir;
Her bir kirpiğinize tek tek yapıştırılarak uygulanan bir kirpik uzatma, kirpik gürleştirme yöntemidir.

2-İpek Kirpik Nasıl Uygulanır;
Kirpiklere zarar vermeden, ipek kirpiklerin kendi kirpiklerinizin tek tek üzerine yapıştırılmasıyla uygulanır.

3-İpek Kirpik Zararları;
Kötü bir yapıştırıcı kullanılmadığı sürece ipek kirpik uygulaması asla kirpiklere zarar vermez.

4-İpek Kirpik Yaptırmanın Maliyeti;
İpek kirpik fiyatları yaptırılacak yere göre fazlasıyla değişmekte. Ben İzmir'de İpek Kirpik uygulaması ücretini 75 tl ile 300 tl arası olarak gördüm.

5-İpek Kirpik Ne Kadar Süre Kullanılır;
İpek kirpik uygulaması kirpiklere tek tek yapıştırılarak uygulandığı için kirpiklerinizin dökülme zamanı gelip döküldükçe doğal olarak ipek kirpikler de kirpiklerinizle birlikte dökülür. Genellikle 4 hafta sonra bir kısmı dökülen kirpiklerin bakımı yapılarak ve yeniden eklemelerle 3 ay boyunca ipek kirpiklerinizi kullanabilirsiniz.

6-İpek Kirpik Uygulaması Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli;
Uygulama yapıldıktan sonra 24 saat boyunca kirpiklerinize su değdirmemelisiniz. 24 saat geçtikten sonra istediğiniz gibi duşunuzu alabilir, denize, havuza girebilirsiniz. Yüz üstü uyumamanız önerilir.
Kendiniz asla çıkartmaya çalışmayınız aksi taktirde kirpiklerinizi yolmuş olursunuz. İpek kirpiklerinizi çıkartmak isterseniz yaptırdığınız yere gidip onların özel solüsyonla çıkartmasını beklemelisiniz.

4 yorum : Leave Your Comments

  1. Çok güzel bir sonuç... Ama çok ciddi bir iş...Ve nasıl bir emek...Şaşkınım doğrusu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok emekli ama sonuç mükemmel :)

      Sil
  2. ooo gülü seven dikenine katlanır misaliymiş:))) inanılmaz bir emek kuaför yaparken görmüştüm yapanın da yaptıranın da sabırlı olması lazım:))
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzellik için her şeye katlanıyoruz ne yapalım :)

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe