Sezon Sonu Alışverişinin İncelikleri

By | 05:17 8 comments
2015 sezon sonu indirimleri başladı. Sezon başında görüp almadığımız o mont, kazak, pantolon, ayakkabı artık yarı fiyatına. O halde şimdi almanın tam zamanı. Peki sezon sonu her indirimde olan ürünü almak ne kadar doğru. Eğer seneye modası geçecek olursa bir kez bile giyemediğimiz o mont, kazak, pantolon, ayakkabı direk giyilmeyenler kısmına kaldırılacak. Bu yüzden her indirimde olan ürünü almak doğru değil. Peki nedir bu doğru ürünler;

Siyah, beyaz, kahverengi, lacivert ve gri klasik renklerdir. Bu yüzden bu renklerde olan bir bluz, mont, pantolon yada ayakkabı aldığımızda seneye de modasının geçmeyeceğini garantileriz.


Sezon sonunda alacağımız ürünler düz renkler olursa yani desensiz olursa seneye de o ürünleri rahatlıkla giyebiliriz. Örneğin bu yıl kaz ayağı deseni çok moda şimdi kaz ayağı desenli bir montu indirimli diye alırsak seneye kaz ayağının modası geçer giyemeyiz. Özellikle de mont alacaksak buna çok dikkat etmeliyiz. Çünlü tüm kış üzerimizde en uzun süre görünen parça montumuz.

2015 yılında çok moda olan kalın topuklu botlar indirime girdi diye hemen saldırmamalıyız. Ya seneye modaları geçerse. Bu yüzden onlar yerine yıllarca modası geçmeyen klasik botları tercih etmeliyiz.



Uzun yıllardır deri ceketler çok trend. Bu trend uzun bir süre daha devam edecektir. Çünkü bahar aylarındaki havaya en çok yakışan ceketler deri ceketlerdir. Bu sebeplerden 2015 sezon sonu indirimlerinde kaçırmayıp alabileceğiniz parçalardan biri deri ceketler olabilir.



Sezon sonu indirimlerinde almaktan korkmayacağımız bir diğer üründe dar paça pantolonlar. Vücudu olduğundan daha ince ve uzun gösteren bu pantolonlar da asla modası geçmeyecek pantolonlardan. Hem şık hem de spor bir görünüm yaratabildiğimiz bu pantolonları 2015 sezon sonu indirimlerinde kaçırmayalım.


8 yorum : Leave Your Comments

  1. ben o hatayı bir kez yaptım sezon sonu uygun diye aldımda aldım sonramı hep dolap bekledi gerçekten doğru ürün almak önemli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle risksiz ürünler alınmalı. Moda dediğimiz kavram çok hızlı değişiyor. O yüzden klasik parçaları almak çok daha mantıklı :)

      Sil
  2. sezon sonu alışveriş en karlısı
    iyi takip etmek gerekiyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yoksa insan sezon başında alığı ürünün yarıya indiğini görünce çok can sıkıcı oluyor :)

      Sil
  3. Sezon sonu alış verişte zayıf olanlar için iyi gençler her dönem istediklerini buluyor.Ama şahsen ben bulamıyorum ya beden ya renk kalmamış olabiliyor. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir de o risk var. Sevgiler benden...

      Sil
  4. Dikkatli olmakta fayda var...http://smyrnaiiz.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. İndirimden faydalanmaya çalışırım. Ama bir işim çıkar hep gezmeye vakit kalmaz ve ürünler biter. Acele etmek gerek.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe