İgora Royal 8.55 Açık Kumral Yoğun Altın

By | 03:49 4 comments
Pek çok kadın gibi bende kimi zaman kuaförlerin çok pahalı olmasından, kimi zaman kuaförlerin istediğimiz saç tonunu tuttaramamasından kimi zamanda aklıma estiğinden kendi saçımı kendim boyamayı tercih ediyorum. Bir kaç ay öncesine kadar hep koyu renge saçlarımı boyuyordum. Saçlarını koyu renge boyayanlar bilir ki saçı evde koyu renge boyamak kolay oluyor. Renk baskın olduğu ve her hatayı kapattığı için kuaföre ihtiyaç kalmıyor.  Saçı evde boyama da sıkıntı açık renk saçlarda ve koyudan açık renge geçişlerde mesele oluyor.

Igora 8.55

Siyah saçı evde açmayı başarmıştım fakat ünlülerin kuaförlerin elde ettiği o güzel karamel ve sarı tonlarını evde elde edemiyordum.  Marketlerde satılan boyalar kutularında göründüğü gibi tutmuyordu. Tam anlamıyla hayaller ve hayatlar oluyordu desem abartmış olmam :) Evde güzel bir sarı tonu yakalayamayacağımı düşünmeye başlamıştım ki eskiden kuaförlük yapmış olan arkadaşım imdadıma yetişti. Evde kuaförlerin elde ettiği saç renklerini elde edememe sebebimiz bizim beceremediğimizden değilmiş. Tamamen boyalarla alakalıymış. Yani evde güzel sarı tonları elde edememe sebebimiz market boyalarından medet ummamızmış.

Kuaförlerin elde ettiği güzel sarı tonlarını evde nasıl elde edeceğimi düşünüp konuşurken kuaför arkadaşım igora saç boyasından bahsetti. İgora saç boyasını iyi kuaförlerin tercih ettiğini ve renk pigmentlerinin çok fazla olduğunu yani yoğun bir boya olduğuna değindi. Kendisinin de şuan saçındaki rengi igora saç boyası ile elde ettiğini belirtince rengin sıcaklığına ve yoğunluğuna güvendim. İgora ile boyamadan önce saçımda kötü geçişler ve tuhaf bir turunculuk vardı. Bu turunculuktan kurtulmayı ve doğal bir karamel bal köpüğü arası bir renk istediğimi belirttim. Arkadaşım da İgora Royal 8.55 Açık Kumral Yoğun Altını almamı önerdi. Kuaför malzemeleri satan bir dükkan araştırmaya başladım. Çünkü İgora kuaför boyası ve marketlerde vs bulmak imkansız. Kuaför malzemeleri satan dükkandan Igora Royal 8.55 Açık Kumral Yoğun Altın boyayı aldım ve boyadım. Sonuçtan çok memnun kaldım. Market boyaları ile boyadığımda gerçekten saçımda bir amatörlük bir evde boyanmışlık hissi vardı. İyiki İgora saç boyası ile tanıştım. Bu boyayı çok sevdim. Kıvamı yoğun ve renk tonu harika. Sizde saçlarınızı yeni boyayacaksanız İgora Saç Boyasını denemelisiniz. Denedikten sonra da bana dönüş yaparsanız çok mutlu olurum :)

4 yorum : Leave Your Comments

  1. Merhaba kaclik oksidan kullanmaliyiz

    YanıtlaSil
  2. Bu boyayı yapmadan önce zemin rengin neydi? Yani sarı mı yoksa koyu bir renk miydi? Açıpta mı yaptın yoksa koyu renge direk uyguladın mı? Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Saçınızı koyu rengin üzerine direkt bu boyayı mı sürdünüz yoksa önce açtınız mı ? ve kaçlık oksidan kullandınız? Lütfen cevap verin benim için önemli çünkü :(

    YanıtlaSil
  4. Kaclik oksidan ve önceki sac rengine cvp verilmemis

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe