2015 Ombre Saç Modelleri

By | 14:34 11 comments
2014 yılında ünlüler arasında oldukça tercih edilen ombre saç rengi 2015 yılında da ilk tercihler arasında. Peki nedir bu ombre saç rengi. Saçın kendi tonunun iki yada üç tonu açığının uçlara doğru yoğunlaştırılarak boyanması.

Saçınızı dökülecek diye boyamaya korkuyor ve içten içe de renk değişimi yapmak istiyorsanız ombre saç rengi tam size göre. İnce telli saçları daha yoğun ve hacimli gösteren ombre ayrıca saçları olduğundan daha parlak gösterir.

2015 yılının modası olan ombre saç rengini ne yazıkki her kuaför güzel tutturamıyor. Bu yüzden ombre yaptırmayı düşündüğünüz kuaförün mutlaka daha önce yaptığı ombrele bir göz atmanızı öneririm. Çünkü güzel yapılmadığı taktirde dip boyanız gelmiş fakat yaptıracak paranız kalmamış gibi görünebilirsiniz :)

2015 yılının en güzel ombre saç renkleri

Ombre Saç Modelleri

Ombre Saç Modelleri




















Ombre Saç Modelleri


Ombre Saç Modelleri


Ombre Saç Modelleri





Kısa saçlara ombre

kısa saç ombre


kısa saç ombre

kısa saç ombre



Kahküllü saçlarda ombre









11 yorum : Leave Your Comments

  1. Bu saçlara bana gençliğimi hatırlattı. Genç olunca herşey ayrı bir güzel oluyor.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. modaveguzelliksokagi12 Şubat 2015 14:14

      Aaa demeyin öyle her yaşın ayrı bir güzelliği var. İçinizden geliyorsa bence bu renkleri deneyebilirsiniz :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. modaveguzelliksokagi12 Şubat 2015 14:16

      Katılıyorum size bence de çok güzeller :) Ah birde kuaförlerimiz tam bu gösterdiğimiz renkleri tuttursalar daha da güzel olur :)

      Sil
  3. Çok güzel modeller tam da böyle bir değişiklik yapmak isterken itici oldu desem :) teşekkür ederim tüm modelleri bir arada bulmak seçmemi de kolaylaştıracak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. modaveguzelliksokagi24 Şubat 2015 10:14

      Rica ederim çok sevindim yardımcı olabildiysem :)

      Sil
  4. Blogun Mükemmeell... Derlemenn MÜKEMMELL Ayrıca tatlımmm sen hiç kıvırcık saça sahip oldun mu? ben at kuyruğu bile yapamıyorum kafamın üstünden minik minik anten gibi saçlar çıkıyo diye sen gelmişin topuz yap diyon. onu yapmam için 2 saatimi ayırıp önce saçımı düzleştirmem lazım ki saçımı düzleştirirsem eğer kıyıp da bu modelleri yapmam yapamam ben burda Kısa Saç Modelleri bikaç model buldum ama onlarda feciii offff napcam ben yaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim. Benim saçlarım aşırı düz. Fakat çok kıvırcık saçlı arkadaşlarım var onlar gayet güzel topuz yapabiliyor. Bence düzleştirmene gerek kalmadan yapabilirsin :)

      Sil
  5. Ombre saçlar için bakım çok önemlidir. Özellikle sık kestirenlerin saçları daha çok yıpranır. Bunun için bakım kremleri kullanmalılar. Özellikle Kısa Saç Modelleri olanlar bu konuda daha dikkatli olmalıdır

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe