Plajda Şık Olmanın Yolları

By | 13:40 Leave a Comment
Modayı ve trendleri yakından takip eden, daima şık olmayı seven kadınlar plajda da bu şıklıklarını devam ettiriyorlar. Plajda da takı mı takılırmış yada süse püse plajda ne gerek var diye düşünenler şimdi bu yazıyı okumayı bırakmalı :). Çünkü bu yazı tamamen plajda ne takılır, plajda az da olsa bir makyaj yapılır mı, bikini ve mayolarla uyumlu aksesuarlara dair ayrıntıları bolca içeriyor olacak :). Modanın çeşitlenmesi ile birlikte mayo ve bikiniler de oldukça şık bir görünüme kavuştular. Her vücut şekline ve her tarza uygun mayo ve bikinileri bulmak oldukça kolaylaştı. Fakat plaj şıklığı için mayo yada bikinimizin şık olması yeterli mi? Bence pek de yeterli değil. Ben mayo ve bikinilerime uygun takılar, saç aksesuarları takmayı uygun bir kimono ile şıklığımı tamamlamayı seviyorum. Sadece mayomun şık olması beni kesmiyor. Ojelerim bile plaj şıklığımda olmazsa olmazlarım arasında yer alıyor. Gelelim şık plajda şık olmak için kullanabileceğimiz parçalara;


-Plajda şıklığınıza feminen bir görünüm de yaratmak istiyorsanız pareo ve kimonolardan mutlaka destek almalısınız.

-Plajda hem güneşten korunmak hemde tarz bir görünüm yakalamak için hasır şapkalardan yararlanabilirsiniz.

-Yine güneşten korunmak ve havalı bir gürünüm için renkli camlı ve renkli çerçeveli güneş gözlüklerini tercih etmelisiniz.


-Mayo yada bikininizle uyumlu şık bir çanta ve terlik olmazsa olamazınız olmalı.


-Plajda kendinize ait bir tarzınız olsun istiyorsanız bohem takıların gücünden faydalanmalısınız. Kolun üst kısmına takılan bohem takılar farklı ve havalı bir görünüm için güzel bir tercih olacaktır.

-Plaj şıklığında flash tattolardan da yararlanabilirsiniz. Ben flash tattoları plajda oldukça fazla kullanıyorum.

-Benim gibi saçlarınız denizden sonra biraz çirkinleşiyorsa muhakkak renkli saç aksesuarlarından faydalanın. Bazen bir taç bazen bir bandana bir çok kez hayatımı kurtardı :)






0 yorum :

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe