Dar Omuzlu Kadınlar Nasıl Giyinmeli

By | 11:45 Leave a Comment
dar omuzlu kadınlar nasıl giyinmeli


Dar Omuzlu Kadınlar Nasıl Giyinmeli

Güzel görünmenin en önemli şartlarından biri vücudunu tanımak ve ona göre giyinmek. Dar omuzlara sahip kadınlar giyim konusunda artık zorlanmamalı. Çünkü dar omuzları geniş göstermek hiçte zor değil. Sadece birkaç öneri ile omuzlarınızı olduğundan daha geniş gösterebilirsiniz.

İlk önerim omuzlarınızı tamamen açıkta bırakacak kıyafetler seçmeyin. Omuzlarınızın tamamen açıkta olması ilgiyi doğrudan omuzlarınızda toplayacaktır. Straplez elbiseler yerine omuz başlarınızı vurgulayacak elbiseleri tercih edin. Eğer straplez bir elbise giymek istiyorsanız da baseninizi kamufle eden mini bir elbise seçin. Böylece omuzlarınızda oluşacak ilgi dağılacak ayrıca baseninizin bittiği yer belli olmayarak omuzlarınız dar görünmeyecektir.

Omuzlarında detay olan modeller sizi daha geniş omuzlu gösterir. Yakası açık modeller de aynı şekilde sizi daha geniş omuzlu gösterecektir.

Etoller, vatkalar ve omuzlardaki drapeler omuzları olduğundan daha geniş gösteren seçenekler içinde yer alıyor.

Şal yakalar da omuzları geniş gösteren modellerden ve bende dar omuzlara sahip olduğum için çok sevdiğim model olan şal yakayı günlük hayatımda sıklıkla kullanıyorum.

Dar Omuzlu Kadınlar İçin Kombinler;


































0 yorum :

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe