Pages

30 Ocak 2017 Pazartesi

Doğru Takı Seçimi

Şık olabilmek için vücudumuza göre giyinmek ne kadar önemli ise vücudumuza göre takı kullanmak da şıklığımız için çok önemlidir.

Doğru takı seçimi için öncelikle vücudumuzu iyi tanımalıyız. Ardından giyecegimiz kıyafeti analiz etmeliyiz. Şık bir kıyafete spor bir takı kullanmak direk şıklığımıza gölge düşürecektir.



Bir kıyafetin şıklığının tamamlanması için ve sahibinin tarzını yansıtan son halini alması için takı ve aksesuar olmazsa olamazdır. Kolye, küpe, saat, bileklik seçimlerinde trendler takip edilmeli ve titizlikle seçilmelidir.


İş Kıyafetleri ile takı kullanımı;
İs yerinde renkli takılar yerine daha sade  takılar tercih edilmelidir.  İnce zarif uzun kolyeler doğru tercih olacaktır. Saat ve bileklik kombinleri hem şık hem de ağır duracaktır. Uzun sarkan küpeler yerine daha kısa küpeler tercih edilmelidir.

Gece davetlerinde;
Altin, gümüş ve rose renkte takılar tercih edilmelidir. Ayrıca spor saatler yerine abiye saatler taşlı saatler tercih edilmelidir.


Gördüğünüz takıları satın almak için instegramdan olalaaksesuar hesabını takip edebilirsiniz; https://www.instagram.com/olalaaksesuar/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder