Kadınların En Beğendiği Erkek Parfümleri

By | 04:52 Leave a Comment
1. Emporio Armani He
Asla eskimeyeceğini düşündüm bir parfüm Armani He. Kadınlar en çekici bulduğu parfüm desem apartmış olmam. Hangi kadın arkadaşımla konuşsam Armani He parfümünün kendilerinde mıknatıs etkisi yarattığını söylüyorlar. Bu parfüm diğer bir çok erkek parfümün gibi baharatlı ve ağır değil. Kadınların Armani He'yi bu kadar sevmesi de bu yüzdendir belki. Armani He dediğim gibi öyle buram buram baharat kokmuyor odunsu bir koku. Her ten rengine uyabilecek bir parfüm olan Armani He 40'lı yaşlara kadar kullanılabilir. Kalıcılığına gelirsek iyi diyebilirim. Öyle günlerde kalan bir kokusu yok ama bir gün sizi idare edebilir. Zaten böyle hafif bir kokunun çok kalıcı olması beklenemezdi.

Ben bir parfüme bu kadar para vermem, henüz öğrenciyim diyorsanız STR8 Yeşil kutulu olan parfüm birebir Armani He gibi kokuyor. Buda benden size bir tüyo olsun.


2.Paco Rabanne Invictus
Bence Paco Rabanne'nin en güzel erkek parfümü. Kokusunun güzel oluşu kadar şişesi de bir o kadar güzel. Yine çok ağır olmayan, buram buram baharat kokup burnumuzu sızlatmayan bir koku. Hafif hoş ve farklı bir kokusu var. Kalıcılığı ise gayet başarılı. Invicturs Latince'de yenilmez anlamına geliyormuş. Gerçekten de Paco Rabanne Invictus parfümünü kullanan erkekler diğer erkeklere göre 1-0 önce başlar. Paco Rabanne Invictus da Armani He gibi kadınlar arasında çok beğenilen ve en çekici bulunan kokulardan biri. Paco Rabanne Invictus koku içeriği greyfurt, mandalina, paçuli, yasemin, amber. Bu kokunun henüz alternatifini bulamadım. 


3.Paco Rabanne One Million
Baharatlı ve odunsu bir koku. Oldukça kalıcı bir parfüm. Yine bir çok kadının çok beğendiği bir parfüm. Biraz ağır bir koku bu sebeple de kalıcılığı yüksek. Parfümün notları tepe notası; kan mandalinası, kaküle, karabiber, safran. Kalp Notası; gül, portakal çiçeği, tarçın. Dip notası; Floransa süseni, pçuli, sandal ağacı. Yazın gündüz kullanıma uygun olduğunu düşünmüyorum. Yazları sadece gece kullanılmalı.





0 yorum :

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe