Pages

28 Şubat 2015 Cumartesi

Herkesin Başka Renk Gördüğü Elbise

Kimisi mavi siyah görüyor, kimisi sarı beyaz. Bu elbisenin sırrı ne ? Peki ya siz ne renk görüyorsunuz?

26 Şubat 2015 Perşembe

Çiçekli Pantolon Kombinleri

İlkbaharın yaklaşmasıyla birlikte çiçekli cıvıl cıvıl pantolonlar vitrinlerde yerini alıyor. 2014 yılında çiçekli pantolonlar çok moda olmuştu. 2015 yılında da çiçekli pantolonlar çok moda olacağa benziyor. Artık mağazalar kışlıkları kaldırmaya, bahar ve yazlıkları çıkartmaya başladılar. Bunların arasında çiçekli pantolonlara fazlaca rastladım. Ben geçen sene nasıl kombinleyeceğimi bilemeyip ve bana yakışacağından emin olamayıp çiçekli pantolonları hiç denemedim. Fakat çiçekli pantolon kombinlerini araştırırken bazı kombinleri çok beğendim ve bu yıl kesinlikle almaya karar verdim. Bu beğendiğim kombinleri sizlerle de aşağıda paylaşacağım. Ayrıca hanımlar alt bedeniniz üst bedeninize oranla daha genişse büyük çiçek desenli pantolonlar yerine daha minik desenli, hatta daha seyrek çiçek desenli olan pantolonları tercih edin. Üzerinize de bol, salaş bluzlar giymeyi tercih edin. Aksi taktirde çiçek desenleri alt bedeninizi daha geniş göstereceği için daha orantısız bir vücut şekliniz varmış gibi görünebilir. Tam tersi alt bedeni üst bedenine göre daha dar olan bayanlar için çiçek desenli pantolonlar ilaç gibi diyebilirim. Çiçek desenli pantolonlar alt bedeni olduğundan daha geniş göstereceği için vücut orantıya kavuşmuş olur.

Çiçekli pantolon kombinleri;








































25 Şubat 2015 Çarşamba

Mecitefendi Kayısı Çekirdeği Kremi

Mecitefendi Kayısı Çekirdeği Kremi İçeriği; Yüksek oranda saf kayısı çekirdeği yağı içermektedir. Vücudun gereksinimi olan temel yağ asitlerinden Omega 3, Omega 6, Omega 9 ve E vitamini yönünden zengin olan bu krem cildi besleyerek nemlendirir. Cilt üzerindeki yaşlanma etkilerini hafifletir canlılık ve esneklik kazandırmada cildi destekler. Mecitefendi Kayısı Çekirdeği Kremini sürdüğümüzde direk güneşe çıkmamak tavsiye ediliyor.

Kadınlar arasında bugünlerde çok konuşulan krem Mecitefendi Kayısı Çekirdeği Kremi.İçimizden bir arkadaşımıza göz altları için doktor tavsiye edince bizlerde bir merak uyandırdı. Hatrı sayılır sayıda arkadaşlarım bu kremi alıp kullanmaya başladı. Ben biraz pimpirikli olduğum için en son Mecitefendi Kayısı Çekirdeği Kremini alan ben oldum. Ben henüz çok yeniyim bu kremde. Şimdilik aman aman bir fark göremedim kendimde. Fakat kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldılar. Bir arkadaşımın incelen kaşları baya baya toparlandı. E malum kalın kaşlar moda oldu. Bu krem sayesinde arkadaşım kalın kaşlara kavuştu. Başka bir arkadaşımında rimellerden dökülen, seyrelen kirpikleri normale döndü. Fakat morluk konusunda çok fazla etkisini göreni duymadım. Hanımlar ayrıca tüylenme sorunu olanlar kayısı çekirdeği kremleri tüylenme yaptığı için tüm yüzüne uygulamasın. Tüylenme sorunu olmayanlar kullanabilir sanırım çünkü kırışıklıklara da çok etkili bir ürün kayısı çekirdeği kremleri.




24 Şubat 2015 Salı

2015 Nikah Elbisesi Modelleri

Farklı şehirlerde yaşayan çiftler ve iki bayram arası nikah kıymak istemeyenler nikahı düğünden önce kıyıyor. Düğün yapmak istemeyip sadece nikah yapmak isteyenler de mevcut. Her ne sebeple olsada nikah gününde ne giyecekleri kadınlar için çok önemli. Nikahtan sonra düğün yapacak olanlar sade bir beyaz elbiseyi tercih etmeliyken, sadece nikah yapacaklar daha abartılı elbiseleri tercih etmeli. Dantellisi, uzun kollusu, kısa kollusu, askılısı, straplezi, uzunu, kısası derken bir çok model mevcut. Nikahınızda nasıl bir elbise giyeceğinize karar vermeden 2015 yılının en güzel nikah elbise modellerine bir göz atmanızı öneririm.

2016 nikah elbisesi modelleri bu yazımda tık tık tıklayınız :)

Nikah elbisesi modelleri;