Pages

31 Ocak 2015 Cumartesi

Physicians Formula Kirpik Serumu Yorumum

Eyeliner en vazgeçilmez makyaj malzememdir. Fakat bir gün kirpiklerimin pıtır pıtır dökülmeye başlamasıyla eyeliner kullanmaktan tedirgin oldum ve soluğu eczanede aldım. Bu arada kızlar rimel de döküyor olabilir demenize karşılık günlük olarak eyeliner kullanıyorum rimeli her gün kullanmıyorum. Dediğim gibi soluğu eczanede aldım ve benim kirpiklerim dökülmeye başladı mineral makyaj diye bir şey duydum beni yönlendirir misiniz dedim. Cilt bakım uzmanı da bana physicians formula kirpik serumunu önerdi. Mineral makyaj olduğu için içinde cilde ve sağlığa zarar verecek kimyasallar olmadığı gibi ayrıca kirpik besleme ve uzatma özelliği bulunuyordu. Physicians formula kirpik serumumu aldım ve evime geldim. Kullanımı oldukça basit geldi. Benim için uzun uzun fırçalı eyelinerlardan sonra böyle kalem gibi bir ürün kullanmak çok rahat oldu.



Physicians Formula Kirpik Serumunu tam olarak 3 yıldır kullanıyorum. Sanırım sağlıklı bir yorum yapmak için yeterli bir zaman dilimi :) Evet kızlar Physicians Formula Kirpik Serumuyla tanıştığım gün kirpiklerim için bir milat diyebilirim. Kirpiklerime o kadar iyi geldi ki anlatamam. Hiç bir şekilde artık dökülmüyor. Besleyip uzatma konusunda ne desem yalan olur ama en azından her gün makyaj yapan biri olarak kirpiklerimde hiç bir azalma dökülme olmaması benim için fazlasıyla önemli ve yeterli. Physicians Formula Kirpik Serumunu kullandığımdan beri artık başka hiç bir eyeliner almadım. Sürümü kolay demiştim ve çıkartması da bir okadar kolay. Diğer eyelinerler gibi silerken boyası her yere bulaşmıyor. Hemencik koparak böyle toz halinde çıkıyor. Hatta ben bazen üşendiğim zaman çıkartmıyorum bile nasılsa kirpik besleyici değil mi canım kalsın diyorum :) Zaten geceye doğru çoğu gitmiş oluyor akıp bulaşan bir ürün olmadığı içinde hiç bir rahatsızlık vermiyor. Makyaj yapmayı seven her bayan muhakkak eyeliner olarak Physicians Formula Kirpik Serumu kullanmalı ve böylece kirpikleri her zamanki gibi yoğun olmalı. Hiç kimsenin kirpikleri dökülmesin ve kirpik dökülmesi sorunu yaşayanlar kesinlikle denemeli.


2015 Erkek Deri Ceket Modelleri

Sonbahar ve İlkbahar mevsimlerinin vazgeçilmez parçası olan deri ceketler 2015 yılında da çok moda olacak. 2015 erkek deri ceket modelleri her zevke hitap edeceğe benziyor. Spor, klasik yada asi tarzda giyinmeyi seven erkekler için her tarza uygun deri ceketler, kahverengi erkek deri ceketleri, taba rengi erkek deri ceketleri ve siyah erkek deri ceketleri aşağıda :)

2015 Erkek Deri Ceket Modelleri;




















2015 Erkek Mont Modelleri

Montumuz kışın bizi sıcak tutsun bunun yanında da şık göstersin istiyoruz. Kış başlayınca ilk önce kazak modasına bakıyoruz oysa bence kışın en çok görünen montumuz. Bir çok arkadaşım kışın çeşit çeşit kazak alırken ben çeşit çeşit mont almaya çalışıyorum. Çünkü her kış olduğu gibi yine üzerimde insanların en çok göreceği şey montum olacak biliyorum. Örneğin dışarıda gezerken kazağımız hiç görünmüyor hatta bazı mekanlarda otururken bile soğuk sebebiyle montumuzla oturuyoruz. Yine kışın biriyle buluşacaksınız ve ilk karşılaştığınız da yine üzerinizde ilk göreceği şey montunuz olacaktır. Şimdi biraz da 2015 erkek mont modellerine göz atalım. Her zevke uygun pek çok uzun erkek mont modelini, kısa erkek mont modelini, desenli erkek mont modelini aşağıdaki fotoğraflarda bulacağınızı düşünüyorum.

2015 Erkek Mont Modelleri






























14 Şubat Sevgililer Günü Kendi Hediyeni Yap Fikirleri

Ben sevgilime herkesin aldığı hediyelerden almak istemiyorum farklı bir şeyler yapmak istiyorum diyorsanız buyrun sevgililer günü için kendi hediyeni yap fikirleri;

1. Sevgiliniz için bir şiir yazın ve onu çerçeveye koyup verin.


2. Seviliniz İçin Bir Beste Yapın ve Sevgilinize Verin


3.Sevgilinizin Mesleği Denizcilik ile İlgiliyse ( sevgiliniz kaptan ise); ona içi şeker, çikolata ve aşk notlarıyla dolu gemiler hediye edebilirsiniz.



4.Sevgilinize Kalp Şeklinde Bir Pasta Yapabilirsiniz


5. Sevgilinizin Evinin Kapısına Bunlardan Bırakabilirsiniz


6. Sevgilinize En Sevdiği Yazarın Kitaplarını Alıp Pembe Kartonla Kaplayıp Hediye Edebilirsiniz


7. Sevgilinize Şeker, Çikolata ve Notlarla Dolu Tatlı Bir Aşk Kavanozu Hazırlayabilirsiniz



8. Sevgilinizin İş Yerine Yenilebilir Böyle Bir  Saksı Yollayabilirsiniz